Welkom bij MIG Motors

Kies uw merk
Voorbereid op het ergste, op weg naar het beste!
Geniet van 0% JKP in Klassieke Financiering op het volledige gamma en een voordeel tot € 11.700.
Nu in onze showroom: de nieuwe Arteon & Arteon shooting brake
De nieuwe A3 sportback.
Temt u de nieuwe SEAT Leon?
Ontdek de nieuwe Golf
Een job bij MIG Motors?
De nieuwe Caddy Cargo

Een kwaliteitsoccasie vinden bij

Stockwagens

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Onderhoud & Herstellingen

Het voltallige naverkoopsteam staat klaar om u van dienst te zijn.

Op ieder moment geeft uw wagen het beste van zichzelf. Geef ons enkele minuten om hem te controleren en te onderhouden, zodat u op kritieke momenten op uw wagen kunt vertrouwen. Uw wagen is in bekwame handen bij MIG Motors. Uw wagen meldt u tijdig via het dashboard wanneer uw wagen aan onderhoud toe is: elke 30.000 km of 2 jaar, dat wat u eerst bereikt. Contacteer ons voor het maken van een afspraak, wij contacteren u nadien telefonisch om alle details door te nemen en de afspraak te bevestigen.

Afspraak maken

Carrosserie

Carrosserie

Voor elk schadegeval een herstellingsprogramma.

Ongevallen gebeuren, hoe oplettend U ook bent. En dan is het MIG Motors Carrosserie Team er voor U. Wij kunnen alles herstellen: van interieur tot exterieur. Ontdek ook onze speciale diensten als het verwijderen van stickers of het polijsten van de carrosserie. Ontdek het volledige carrosserie-verhaal van ongeval tot herstelling of maak hieronder uw afspraak.

Afspraak maken

Banden

MIG Motors banden

Met een gerust gevoel de weg op.

Ons wegennet ligt er vandaag niet altijd perfect bij en dit kan soms voor onaangename verrassingen zorgen. Een lekke of een beschadigde band brengt uw rijplezier en veiligheid in het gedrang. Om u volledig gerust te stellen, biedt MIG Motors bij de aankoop van nieuwe banden een extra bandengarantie die tot 36 maanden na aankoopdatum geldig blijft. Liever geen banden in uw garage? Geen probleem: wij stockeren uw banden voor u, controleren hun profiel en balanceren ze uit. 

Afspraak maken

Aircocheck

De hele zomer het hoofd koel.

Iedereen kent de voordelen van een goede airco. Tijdens de warme zomermaanden helpt uw airco u aan een heerlijk fris briesje, tijdens de koude wintermaanden zorgt de installatie er in no time voor dat uw ramen ijsvrij zijn. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Wij adviseren airco onderhoud elke twee jaar uit te laten voeren bij auto's ouder dan 3 jaar. 

Afspraak maken

Technische controle

Met uw wagen naar de keuring?

Bereid uw periodieke autokeuring voor om tijdverlies en extra kosten te vermijden: kom eerst even langs bij ons voor u naar de keuring gaat, wij kijken uw wagen na op alle punten die voor een keuring belangrijk zijn. Het professioneel advies van MIG Motors zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Afspraak maken

Ruitschade

Een sterretje in uw voorruit?

Voorkom erger en laat uw ruit vakkundig repareren bij MIG Motors. De ruiten van je auto vormen immers een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie, en zijn dan ook van levensbelang. Bovendien kan er door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi een fikse en onherstelbare barst ontstaan. Daarom is het zo belangrijk dat u schade zo snel mogelijk laat repareren. Wij repareren je ruit snel en vakkundig aan een voordelige prijs.

Afspraak maken

Wat onze klanten zeggen

 • Hartelijk bedankt voor jullie inspanningen in deze toch moeilijke tijden!

  Johan
  Technical Director

Nieuws

2jobs

 • 10/07/2020- Eke- Voltijds - Volkswagen
  Als AP Accountant ben je verantwoordelijk voor het beheren en faciliteren van de interne goedkeuringsprocedure van de leveranciersfacturatie, alsook voor de accurate betaling hiervan.
 • 10/07/2020- Lievegem- Voltijds - Volkswagen
  Als all-round carrossier ben je een flexibele en dynamische teamplayer die door middel van kennis en ervaring een toegevoegde waarde kan betekenen voor de MIG Motors carrosserie.

Locatie