Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Thibeau Versluys, Van Center Expert bij MIG Motors in Gent Noord, staat dagelijks klaar om ondernemers en professionals te begeleiden in hun zoektocht naar het ideale bedrijfsvoertuig. Met oog voor detail en een gedreven aanpak, helpt hij klanten bij het vinden van op maat gemaakte oplossingen. In deze reportage deelt Thibeau zijn ervaringen, uitdagingen en successen, en vertelt hij over de projecten waar hij bijzonder trots op is.

Afspraak maken

 

Volkswagen Crafter pick-up

Een dag in het leven van een VW Commercial Vehicles Expert

Elke werkdag begint voor Thibeau met een nauwkeurige planning. "Een goede voorbereiding is het halve werk," benadrukt hij. Of het nu gaat om een eerste gesprek met een potentiële klant of het bespreken van technische specificaties voor een voertuigombouw, Thibeau zorgt ervoor dat hij goed voorbereid is om elke vraag te beantwoorden. "Ik houd mijn mailbox regelmatig in de gaten om snel op vragen van klanten te kunnen reageren. Een klant verdient een duidelijk en snel antwoord." Ondanks zijn planning is geen enkele werkdag hetzelfde.

"Iedere klant heeft andere behoeften, en dat maakt het werk afwisselend en interessant," vertelt Thibeau enthousiast. "Die variatie houdt het uitdagend en maakt het werk zo boeiend."

Thibeau Versluys laptop

Uitdagingen en voldoening: Samen werken aan unieke oplossingen

Een van de grootste uitdagingen in Thibeau’s werk is het vinden van de juiste ombouwoplossing die naadloos aansluit op de wensen van de klant. "Elke ombouwing is uniek," legt hij uit. Of het nu gaat om een compacte Caddy of een robuuste Crafter, Thibeau werkt samen met gespecialiseerde ombouwers om voertuigen te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften van de klant.

"Het meest bevredigende moment is wanneer de klant tevreden is met het eindresultaat," zegt hij met een glimlach. "Dat is het doel – dat mijn advies hun werk efficiënter en aangenamer maakt."

Samenwerking binnen MIG Motors Gent Noord

Bij MIG Motors Gent Noord is samenwerking een essentieel onderdeel van het succes. Thibeau werkt nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen. "Ik kan altijd rekenen op mijn collega's van andere merken, en ons Delivery-team zorgt voor een unieke afleverervaring voor de klant," vertelt hij trots. Ook het aftersales-team en de gespecialiseerde techniekers spelen een cruciale rol bij het onderhoud van de voertuigen, zodat deze in topconditie blijven.

Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat het Van Center een complete service biedt, van de eerste kennismaking met de klant tot het lange termijn onderhoud van hun voertuig.

Volkswagen Crafter levering

Een blik op de mogelijkheden van het Van Center

Het Van Center van MIG Motors biedt een breed scala aan gespecialiseerde diensten voor bedrijfsvoertuigen van Volkswagen. "Wij werken samen met de beste ombouwers, elk met hun eigen specialisatie," legt Thibeau uit. Van dubbele cabines tot aanpassingen voor mindervaliden, er zijn talloze mogelijkheden. "Zo hebben we bijvoorbeeld een Crafter met een meubelkast en een Multivan met dubbele cabine – ideaal voor wie zowel ruimte als comfort zoekt."

Een bijzonder project waar Thibeau trots op is, betreft een Caddy Maxi met rolstoellift. "Het is bijzonder om te zien hoe onze voertuigen het leven van onze klanten positief kunnen beïnvloeden," vertelt hij. "Ik heb een gezin geholpen waarvan hun dochter in een rolstoel zit. Wanneer ik ze tegenkom en hoor hoe hun voertuig hen meer mobiliteit en vrijheid heeft gegeven, weet ik precies waarvoor ik het doe."

Volkswagen Caddy mindervalidenvervoer Van Center MIG Motors

Maatwerk voor elke klant

"Elke klant heeft andere wensen, en dat maakt elke transformatie uniek," zegt Thibeau. Van bedrijfsvoertuigen met extra opbergruimte tot bestelwagens die worden omgebouwd tot campers, Thibeau zoekt samen met de klant naar de beste oplossing. "Wij werken ook nauw samen met gespecialiseerde ombouwers om zelfs de meest complexe aanvragen te realiseren. Bij MIG Motors streven we altijd naar het hoogste niveau van kwaliteit en maatwerk."

Lees meer over Van Center

Volkswagen Crafter ladder ombouwing Van Center MIG Motors

Een project om trots op te zijn

Terugkijkend op zijn werk, is Thibeau trots op verschillende projecten, van een Crafter pick-up voor een tuinaannemer tot een Caddy Maxi met rolstoellift. Maar er is één project dat er voor hem echt uitspringt. "Ik kan er nog niet te veel over zeggen, maar het wordt iets unieks in Vlaanderen," licht hij een tipje van de sluier op. "Het is een project waar zowel de klant, de ombouwer als ikzelf met veel enthousiasme aan werken."

Meer Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Volkswagen Crafter meubelbak levering

Contacteer een Sales Advisor

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Sleuteloverhandiging Volkswagen Crafter

Bezoek een showroom in uw buurt